Луцьк: благодійна акція «Про жінку я скажу величне слово»

Луцьк: благодійна акція «Про жінку я скажу величне слово»

06.03.14 10:40 0 833
6 березня о 14.00 год. напередодні жіночого свята - 8 Березня відбудеться благодійна акція «Про жінку я скажу величне слово» з врученням продуктових наборів для 50 сімей (в них 122 дитини), які опинилися в складних життєвих обставинах. Організатори свята: Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у партнерстві з Волинським обласним благодійним фондом «Дитяча місія. Україна».

При міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді діє Центр перебування дітей та молоді. Щоденно працівники центру та залучені організації проводять соціально-педагогічну роботу з дітьми, які проживають у сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах. Так, у понеділок діти мають змогу вивчати ази гри на гітарі (у партнерстві з церквою «Царство Боже), у вівторок діє соціальна школа репродуктивного здоров’я ( у партнерстві з міським центром планування сім’ї), у середу проводяться тренінги «Школа дорослого життя - знайди себе», у четвер діти мають можливість освоїти навички роботи за комп’ютером, у п’ятницю робота спрямована на надання індивідуальних консультацій дітям, в суботу проводяться: арт-терапія, майстер – класи та казкотерапія.

Тож завтра, під час акції, діти, які відвідують Центр, ділитимуться своєю майстерністю перед мамами.

Захід відбудеться за адресою: пр. Соборності,18 (приміщення РАЦСу, праве крило).

Довідково: Станом на 05.03.2014 року на обліку перебуває 437 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. У них виховується 843 дитини.

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

(290548, 290546)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Гімн України переклали ...

КОМЕНТАРІ