В Закарпатській області кавового крадія спіймали у Хусті

В Закарпатській області кавового крадія спіймали у Хусті

06.03.14 09:30 0 742
В одному із супермаркетів міста охоронник побачив, що підозрілий покупець без корзини за покупками зайшов у магазин та почав прискіпливо придивлятися до товару.

Сьоме чуття охоронця не підвело. Придивившись до нього ближче, охоронник зрозумів, що це обличчя йому доволі знайоме. Чоловік згадав, що цей «покупець» неодноразово заходив до магазину за дармовим товаром.

Покупець почав крутитися біля поличок, де знаходились кава та чай. Обдивившись кругом себе, чоловік не побачив нікого і тихенько під куртку поставив собі дві пачки кави, з якими вирішив непоміченим вийти через касову зону.

Охоронник відразу затримав його в магазині та повів в кімнату охорони. Чоловік заперечував свою причетність до крадіжки, буцімто не розуміючи, в чому його підозрюють.

Перевіривши чоловіка, працівники магазину не тільки виявили у нього крадений товар, а ще його провину доказали відеороликом, адже магазин добре оснащений відеоспостерженням. Терміново викликавши міліцію, працівники магазину передали крадія до рук правоохоронців.

Причетним до кавової крадіжки виявився раніше судимий та непрацюючий житель одного із сіл Хустського району. Наразі дану подію за ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волиняни – з обласним ...
Наступна новина: Іноземними компаніями ...

КОМЕНТАРІ