В Закарпатській області у Виноградові горіло складське приміщення гаража. Від пожежі врятовано два автомобілі та мотоцикл

В Закарпатській області у Виноградові горіло складське приміщення гаража. Від пожежі врятовано два автомобілі та мотоцикл

06.03.14 12:42 0 706
О 10:55 5 березня в оперативно-рятувальну службу Виноградівщини поступило повідомлення про пожежу в складському приміщенні гаража у приватному домогосподарстві мешканця м. Виноградів.

Пожежу виявив власник помешкання, який саме і викликав рятувальників. Для ліквідації загорання було направлено два відділення місцевих вогнеборців. Існувала загроза перекидання полум’я на будівлю гаража, в якому знаходилися два легкових автомобілі й мотоцикл та сусідський житловий будинок.

Завдяки злагодженим діям пожежників о 11:05 стихію було локалізовано й о 11:50 ліквідовано повністю.

Завдана матеріальна шкода оцінюється в 500 гривень, до прибуття рятувальників вогонь встиг знищити 2 м.кв. покриття будівлі, сміття та частину домашнього майна, що знаходилося в будівлі.

Причина пожежі встановлюється, за попередніми даними, до появи вогню могло призвести порушення правил монтажу та експлуатації електроустановок.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Захмелілий сусід зіпсував ...

КОМЕНТАРІ