Закарпаття: на Іршавщині працівники ДАІ разом із громадськими активістами затримали лісопорушників

Закарпаття: на Іршавщині працівники ДАІ разом із громадськими активістами затримали лісопорушників

06.03.14 13:23 0 700
Охороняти громадський порядок та забезпечувати безпеку дорожнього руху разом з працівниками Іршавського райвідділу виходять громадські активісти. Серед першочергових завдань спільних патрулів – недопущення кримінальних правопорушень, виявлення зброї та вибухових пристроїв, забезпечення безпеки дорожнього руху тощо.

Учора під час чергування інспектори ВДАІ Іршавського райвідділу разом із громадськими активістами у с.Загаття зупинили для перевірки вантажний автомобіль «УРАЛ» під керуванням 38-річного мешканця с.Підгірне, який перевозив хвойну деревину без відповідних документів.

Даний факт було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, а транспортний засіб з вантажем доставлено на штрафмайданчик Іршавського райвідділу міліції. За даним фактом триває перевірка.

Окрім того, спільний патруль ДАІ з громадськими активістами затримав двох нетверезих водіїв, один із яких гасав по вулицях Іршави на скутері. У подальшому водіїв було освідчено у лікарні, де результати досліджень показали, що ті знаходились в стані алкогольного сп′яніння. На порушників складено адмінпротоколи за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особою у стані алкогольного сп′яніння).

Загалом спільний патруль виявив 6 порушників правил дорожнього руху, на яких складено адмінпротоколи.

Як прокоментував начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Микола Куриця, на території району оперативна обстановка стабільна, райвідділ працює у звичному режимі, і будь-які противоправні дії та прояви радикалізму, незважаючи на приналежність до тих чи інших політичних партій, будуть каратися. Осіб, які намагаються уникнути відповідальності, прикриваючись своїми зв′язками з високопосадовцями, посвідченнями представників влади, правоохоронних органів, місцем роботи та посадами, будуть притягувати до відповідальності згідно з чинним законодавством.

До слова, з 4 по 21 березня на Іршавщині проводяться заходи щодо добровільної здачі вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин та спецзасобів. Громадяни, які добровільно звернуться до міліції з метою здачі зброї, боєприпасів вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності. Для отримання детальних роз′ясень просимо звертатись до райвідділу.

Віта Горзов

Іршавськй РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі представили ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА ...

КОМЕНТАРІ