На Хмельниччині перевірка електролічильника обійшлась пенсіонерці у 8 тисяч гривень

На Хмельниччині перевірка електролічильника обійшлась пенсіонерці у 8 тисяч гривень

06.03.14 12:16 0 729
На Хмельниччині самотня пенсіонерка стала жертвою жіночого кримінального дуету. Зловмисниці представились працівницями місцевого РЕМу і під приводом перевірки хатнього електролічильника викрали у жінки всі її заощадження.

До самотньої 65-річної жительки одного із сіл Ізяславського району пообіді завітали дві жінки під приводом перевірки електролічильника. Пенсіонерка нічого не запідозрила і впустила гостей у будинок.

Жінки одразу почали зображати активну діяльність — перевірили лічильник, потім взялися рахувати лампочки. Після перевірки будинку наполягли на тому, щоб хвора жінка, яка пересувається на милицях, завела їх ще й у літню кухню.

Там зловмисниці розділилися. Одна із них продовжила перевірку, відволікаючи таким чином господиню. А інша під приводом того, що їй потрібно в туалет, повернулася в будинок, і, добряче понишпоривши в особистих речах пенсіонерки, знайшла і винесла всі її заощадження — близько 8 тисяч гривень.

Та на цьому вистава не скінчилась. Крадійка, ніби нічого не сталося, повернулась в літню кухню, ще й попросила помити руки. Потім жінки запевнили пенсіонерку, що через кілька днів їй замінять електролічильник, і пішли геть.

Зникнення грошей потерпіла виявила аж увечері, коли вкотре перевіряла свої схованки. Вона була у повному розпачі, адже кошти збирала на пам’ятник покійному чоловікові. Для цього і корову продала, і з пенсії заощаджувала, як могла.

По даному факту працівники Ізяславського райвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Зараз усі зусилля правоохоронців спрямовані на розшук крадійок.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Київський університет ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ