На Хмельниччині міліція та громадськість об'єднують зусилля заради спокою у краї

На Хмельниччині міліція та громадськість об'єднують зусилля заради спокою у краї

06.03.14 12:32 0 721
Співпраця міліції із загонами Самооборони активно налагоджується не тільки в обласному центрі, а й у найвіддаленіших куточках області.

У Шепетівці започатковано регулярні спільні патрулювання правоохоронців Шепетівського міськвідділу міліції разом із представниками громадськості. Серед активістів — члени громадських формувань «Сварог-захист» та «Стражнік», депутати міської та районної рад, представники місцевих осередків політичних партій, спілки афганців, приватні підприємці міста та інші небайдужі громадяни.

Кожного разу перед чергуванням працівники Шепетівського міськвідділу міліції проводять для добровольців обов’язкові інструктажі, під час яких ознайомлюють їх із оперативною обстановкою та наголошують на особливостях забезпечення громадського порядку в місті. Після інструктажу присутніх розділяють на групи, в кожну із яких обов’язково входить працівник міліції та кілька добровольців. В середньому виходить до 12 мобільних груп, що дозволяє покрити усю територію міста.

Як результат, уже помітний певний спад злочинності в межах міста, адже члени спільних нарядів відвідують вокзали, заклади відпочинку, що працюють допізна, та швидко реагують на будь-яке нічне правопорушення.

До прикладу, нещодавно правоохоронцями спільно з представниками Самооборони було викрито підпільний зал гральних автоматів, звідки вилучили 13 «одноруких бандитів».

Керівництво Шепетівського МВ УМВС вдячне громадськості за участь у допомозі по охороні громадського порядку в місті. Хотілося б, щоб дана практика продовжувалася і в майбутньому.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ