На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському правоохоронці затримали молодика, який викрав скриньку для пожертв

На Хмельниччині у Кам'янці-Подільському правоохоронці затримали молодика, який викрав скриньку для пожертв

06.03.14 08:49 0 729
Скринька знаходилась в одній із міських аптек. Юнак непомітно зняв її, забрав усі гроші та витратив їх на власні забаганки.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної міліції у справах дітей Кам’янець-Подільського міськвідділу міліції за підозрою у вчиненні крадіжки затримали 20-річного місцевого жителя, який зізнався у скоєному.

Встановлено, що у звичайний день пообіді юнак зайшов у одну із місцевих аптек. Фармацевт був зайнятий — обслуговував чергового покупця. Тож хлопець, вдаючи, що розглядає препарати, впритул підійшов до скриньки для пожертв, яка була приклеєна скотчем до прилавка. Він різко смикнув та вийшов з аптеки разом зі скринькою, яку сховав під курткою.

У найближчому дворі зловмисник розбив скляну скриньку та забрав із неї пожертви — 250 гривень. За годину від цієї суми не залишилося й копійки – витратив все на власні потреби.

Стосовно затриманого відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Василь Турдай: "Я ...
Наступна новина: Підприємство ...

КОМЕНТАРІ