Іноземними компаніями інвестовано у розвиток Хмельниччини обладнання на суму 50 мільйонів гривень

Іноземними компаніями інвестовано у розвиток Хмельниччини обладнання на суму 50 мільйонів гривень

06.03.14 09:34 0 632
З початку року на Хмельницькій митниці Міндоходів здійснювали зовнішньоекономічні операції більше десяти підприємств з іноземним капіталом.

Як результат, ними у січні-лютому 2014 року до статутного фонду подільських підприємств з іноземними інвестиціями зарубіжними інвесторами було ввезено обладнання на суму майже 6 мільйонів доларів США.

В основному товар надходив з Італії, Іспанії, Ізраїлю. Загалом експортно-імпортні операції зазначених підприємств сягнули майже 3,7 тисяч тонн.

Партнерами по імпорту подільських підприємств з іноземними інвестиціями стали Німеччина, Польща, Великобританія, Фінляндія, Італія, Нідерланди, Гонконг.

На територію нашого краю суб’єктами господарювання з іноземним капіталом в основному ввозились запасні деталі до автомобілів, олива моторна, трикотажне полотно, прокат плоский з заліза, поліетилен та сополімер.

Слід відмітити, що підприємства з іноземними інвестиціями Хмельниччини активно також здійснювали експортні операції до Росії, Польщі, Німеччини, Молдови, Великобританії. За межі митної території України зазначеними суб’єктами господарювання вивозились а основному товари власного виробництва, зокрема: преформа ПЕТ, запасні частини для автомобілів, запчастини до електропресів, комплектуючі частини для виробництва фільтрів, щебінь гранітний, лісоматеріали, трикотажний жіночий одяг.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ