У Львівській області у Стрию правоохоронці запросили до співпраці священнослужителів

У Львівській області у Стрию правоохоронці запросили до співпраці священнослужителів

06.03.14 10:06 0 695
Нещодавно стрийські правоохоронці через місцеві засоби масової інформації звернулися до мешканців Стрийщини та запросили до співпраці всіх, кому небайдужа доля дітей, які перебувають у конфлікті з Законом. На прохання правоохоронців відгукнулися священнослужителі Стрийської єпархії Української Греко-Католицької Церкви, які відтепер братимуть участь у здійсненні профілактичної роботи з дітьми-правопорушниками.

«Більшість дітей, які перебувають на профілактичному обліку в міліції проживають в неблагополучних або неповних сім'ях, батьки яких або самоусунулись від їхнього виховання, або не мають на них впливу,- зазначила оперуповноважена кримінальної міліції у справах дітей Стрийського міськвідділу міліції Надія Хомин.- Ми звернулися до релігійних та громадських організацій із запрошенням до співпраці у подоланні та попередженні злочинності серед неповнолітніх. Адже, цю проблему самотужки, без участі громадськості, правоохоронці подолати не зможуть».

Наразі погодилися проводити зустрічі-бесіди з дітьми, які перебувають на профілактичному обліку в Стрийському міськвідділі міліції, настоятель Катедрального храму Успіння Пресвятої Богородиці о. Мирон Гринишин та о.Андрій Бінас, Голова Катехитичної Комісії Стрийської єпархії. Перша така зустріч дітей з отцем Андрієм відбулася у суботу, 1 березня. За словами о.Андрія, він та о.Мирон щосуботи проводитимуть зустрічі з дітьми.

Зауважимо, що 3 березня розпочався Великий піст, встановлений як період загального духовного очищення й освячення. Спілкування зі священнослужителями саме у цей час допоможе дітям змінити спосіб життя та свою поведінку.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області до ...
Наступна новина: У Львові відомі народні ...

КОМЕНТАРІ