На варті спокою та безпеки мешканців Львова

На варті спокою та безпеки мешканців Львова

06.03.14 13:09 0 820
З 28 лютого курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ нестимуть службу спільно з працівниками районних відділів міліції Львова.

Таку ініціативу представників Львівської міської ради охоче підтримало керівництво вищого навчального закладу. Адже як ніколи, потрібна єдність усіх сил та ресурсів у боротьбі за краще майбутнє не лише міста Львів, а й усієї держави.

Щоденно, з 9.00 год. до 20.00 год., 90 курсантів ЛьвДУВС заступатимуть на службу по охороні громадського порядку в якості помічників дільничним інспекторам міліції Галицького, Сихівського, Шевченківського, Личаківського, Залізничного та Франківського райвідділів Львівського міського управління міліції.

Офіцери університету, яких також будуть задіяні до спільного несення служби, координуватимуть дії молодших підлеглих.

ж, отримавши настанови від керівництва навчального закладу, курсанти вирушили до місць несення служби. Як довго триватиме така практика наразі невідомо. Однак можна впевнено сказати, що вона має багато позитивних сторін, серед яких, зокрема, і підвищення довіри населення до працівників міліції.

Варто зазначити, що першими спільне патрулювання вулицями Львова, а зокрема прилеглої до Львівського державного університету внутрішніх справ та Шевченківського РВ територій, розпочали ще 19 лютого працівники та курсанти навчального закладу разом з представниками Народної Самооборони, після так званої «ночі гніву».

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 222 кримчан зголосились ...
Наступна новина: У Луцьку внаслідок ДТП ...

КОМЕНТАРІ