316 випускників ЛьвДУВС поповнили лави українських правоохоронців

316 випускників ЛьвДУВС поповнили лави українських правоохоронців

06.03.14 16:21 0 1249
У Львівському державному університеті внутрішніх справ відбулися збори випускників з нагоди закінчення навчання та вручення дипломів.

Більше трьох сотень молодих правоохоронців впродовж чотирьох років навчалися на факультетах з підготовки фахівців для підрозділів слідства, кримінальної міліції та на Прикарпатському факультеті, що у місті Івано-Франківськ.

Важко назвати святковою атмосферу у навчальному закладі, адже наша країна переживає зараз нелегкий період державної трансформації, і передували теперішньому процесу трагічні події недавніх днів. Тож, розпочалися збори випускників із вшанування пам’яті героїв, які загинули у протистояннях в Києві. Під звуки метронома усі присутні в залі пом’янули учасників масових акцій громадського протесту, які відійшли у небуття.

Тимчасово виконуючий обов’язки ректора Львівського державного університету внутрішніх справ полковник міліції Валерій Середа у своїй вітальній промові до молодих правоохоронців відзначив, що вони покидають стіни свого альма-матер у дуже неспокійний для України період:

«Кожен із вас, шановні випускники, повинен зробити все, щоб стати достойним майбутнім нашої правоохоронної системи. А для цього ви маєте любити свій народ, уміти визнавати свої помилки і просити у громадськості за них пробачення. Нелегко вам буде приступити до виконання службових обов’язків, адже імідж української міліції спотворений, тому вам потрібно буде безперестанно працювати над створенням нового позитивного образу міліціонера, - зазначив Валерій Вячеславович. - Я бажаю, щоб ви успішно пройшли випробування міліцейською службою, стали професійними, сильними і загартованими людьми. Світлої вам дороги, Божого благословення!І хай вам щастить!»

Тимчасово виконуючий обов’язки ректора Львівського державного університету внутрішніх справ полковник міліції Валерій Середа вручив дипломи з відзнакою відмінникам навчання. Довгоочікувані дипломи молодим правоохоронцям також вручали проректор з кадрового забезпечення та міжнародних зв’язків полковник міліції Мар’ян Гурковський та проректор з економічних питань та матеріального забезпечення Василь Струс.

Обряд посвяти випускників на службу українському народові здійснив настоятель храму Воздвиження Хреста Господнього отець Володимир Кепич, благословивши їх на щасливу міліцейську долю.

Дорогі випускники! Хай щастить Вам на життєвих дорогах і нехай прихильною до вас буде доля. В добру путь!

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Говерлу" також залишили ...
Наступна новина: У Луцькому Центрі надання ...

КОМЕНТАРІ