На Львівщини начальника відділу облдержадміністрації засудили за хабарництво

На Львівщини начальника відділу облдержадміністрації засудили за хабарництво

06.03.14 08:37 0 835
За одержання неправомірної вигоди засуджено начальника відділу одного з управлінь Львівської обласної державної адміністрації. Викрили «нечистого на руку» чиновника працівники управління по боротьбі з організованою злочинністю.

УБОЗівці з’ясували, що посадовець вимагав гроші від громадян за вирішення їх житлових питань. За щедру винагороду він сприяв у поселенні до гуртожитків професійно-технічних закладів освіти регіону людей, які не мали ніякого відношення до навчального процесу.

Після чергового заробітку у сумі 6 тисяч гривень можновладця затримали працівники УБОЗ. Під час розслідування оперативники зібрали докази, які довели винуватість підсудного та дали змогу притягнути корумпованого чиновника до кримінальної відповідальності за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Суд призначив чоловіку покарання у вигляді позбавлення волі строком у 5 років із позбавленням права обіймати керівні посади в органах державної влади чи місцевого самоврядування на строк 3 роки з відстрочкою відбуття покарання терміном на 3 роки.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Донеччани записали ...
Наступна новина: На дорогах Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ