Львівщина вшанувала Головнокомандувача УПА Романа Шухевича

Львівщина вшанувала Головнокомандувача УПА Романа Шухевича

06.03.14 18:03 0 1081
У 64-і роковини загибелі генерал-хорунжого, Головного командира УПА Романа Шухевича, в с. Білогорща зібрались представники обласної, міської влади та громадськості, щоб вшанувати пам’ять цього видатного українця.

Участь у пам’ятних заходах взяли голова Львівської облдержадміністрації Ірина Сех, голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської облради Ярослав Качмарик, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та депутати облради.

Учасники урочистостей поклали квіти до пам’ятника Роману Шухевичу, взяли участь у чині панахиди та віче.

Під час віче Ірина Сех наголосила, що Україна готова до початку нового етапу свого становлення та як ніколи потребує об’єднання спільних зусиль усіх її жителів.

«Щороку ми приходимо до пам’ятника Роману Шухевичу, щоб пам’ятати, не забувати, набиратись сили і відваги. Він загинув весною, й весною ми ховаємо наших новітніх Героїв. на Україні ми маємо новий етап визвольних змагань. Саме тому слід розуміти, що лише разом, спільними зусиллями нам вдасться відбудувати українську незалежну соборну державу», – зазначила очільниця Львівщини.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Руслану назвали однією з ...
Наступна новина: Луцький міський центр ...

КОМЕНТАРІ