На Львівщині триває молодіжна акція із впорядкування та прибирання пам’ятних місць, пов’язаних з іменем Т.Г. Шевченка

На Львівщині триває молодіжна акція із впорядкування та прибирання пам’ятних місць, пов’язаних з іменем Т.Г. Шевченка

06.03.14 08:03 0 761
Молодіжна акція із впорядкування та прибирання пам’ятних місць, пов’язаних із іменем Т.Г. Шевченка, ініційована управлінням молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, активно триває в різних районах та містах Львівщини. Так, молодіжні та учнівські організації, за підтримки секторів молоді та спорту відповідних районних райдержадміністрацій, активно зорганізувалися у місті Бориславі, Самбірському, Жидачівському та Сколівському районах.

Зокрема, представники Бориславських молодіжних громадських організацій «Пласт», «Молодь за Зміни», «Сокіл» 1 березня вже прибрали та впорядкували вулицю та погруддя Тараса Шевченка, що у м. Бориславі.

3 березня 2014 року у с. Стрілковичі Самбірського району представники «Молодої просвіти» та учнівського самоврядування впорядкували площу біля пам’ятника видатному українському поету Т.Шевченку.

Близько 60 представників Жидачівської молодіжної громадської організації «Вектор» та учнівського парламенту Жидачівського НВК впорядкували пам’ятник Т.Шевченку, що у м. Жидачеві.

Також 4 березня впорядковано два пам’ятника Тарасові Шевченку у Сколівському районі, а саме у м. Сколе та смт В.Синьовидне. До акції долучилось близько 35 пластунів Сколівської станиці та представник сектору молоді та спорту Сколівської райдержадміністрації.

Подібні акції найближчими днями відбудуться і в інших населених пунктах по всій Львівщині.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Які має плюси подобова ...
Наступна новина: Міліціонери затримали ...

КОМЕНТАРІ