У Львові суд засудив корупціонера до п'яти років позбавлення волі

У Львові суд засудив корупціонера до п'яти років позбавлення волі

06.03.14 11:32 0 728
Такий вирок Личаківський районний суд міста Львова виніс посадовцю Львівської обласної державної адміністрації за отримання неправомірної вигоди.

За словами начальника Управління по боротьбі з організованою злочинність ГУМВС України у Львівській області полковника міліції Василя Телиці, у лютому 2012 року працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області викрили держслужбовця, котрий отримав неправомірну вигоду у сумі 1 тисяча євро та 6 тисяч гривень. Чоловік вимагав грошові кошти від місцевого мешканця.

– Грошові кошти вимагав за сприяння в укладанні договору оренди фізичній особі-суб’єкту підприємницької діяльності та за сприяння у виділенні житла для проживання фізичним особам у відомчому гуртожитку одного із навчальних закладів міста Львова, – повідомив Василь Телиця.

Правоохоронці викрили зловмисника у момент отримання готівки. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Личаківський районний суд міста Львова визнав зловмисника винним у вчинені кримінального правопорушення та призначив покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати керівні посади в органах державної влади чи місцевого самоврядування на строк три роки.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УБОЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Суперліга (жінки). ...

КОМЕНТАРІ