У Львівській області червоноградські правоохоронці проводять заходи з метою недопущення наркоманії серед молоді

У Львівській області червоноградські правоохоронці проводять заходи з метою недопущення наркоманії серед молоді

06.03.14 13:40 0 732
Працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Червоноградського міського відділу міліції проводять заходи спрямовані на здійснення профілактики по недопущенню наркоманії серед населення. Основна частина профілактичних заходів стосується молоді, яка лише розпочинає свій життєвий шлях.

Для цієї категорії людей правоохоронці проводять роз’яснювальні заходи про небезпеку впливу наркотиків на здоров’я, загальний фізичний розвиток та відповідні наслідки, які передбачені чинним законодавством за зберігання, вживання та розповсюдження наркотичних речовин.

Протягом лютого місяця 2014 року правоохоронці проводили виступи у кількох навчальних закладах міста Червонограда з метою профілактики виникнення наркоманії.

«Основними темами, які були доведені до відома учнів навчальних закладів міста були: «Світ без наркотиків» та «Молодь за здорове життя»», - повідомив начальник СБНОН Червоноградського МВ капітан міліції Василь Думич.

Зокрема, правоохоронці щотижнево виступають перед ЗМІ з метою інформування громадськості про вжиті заходи у протидії та боротьбі з наркоманією та наркозлочинністю.

З початку поточного року сектором БНОН Червоноградського МВ проведено чотири виступи у ЗМІ та три виступи у загальноосвітніх школах міста.

Упродовж двох місяців поточного року Червоноградські правоохоронці виявили 4 факти незаконного обігу наркотиків.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ