У Житомирі представили нового голову Житомирської облдержадміністрації

У Житомирі представили нового голову Житомирської облдержадміністрації

06.03.14 13:23 0 756
Офіційне представлення голови обласної державної адміністрації Сидора Кізіна відбулося 3 березня. За день до цього В.о. Президента України Олександр Турчинов підписав Указ про його призначення.

У сесійній залі зібралися керівники виконавчих, представницьких та силових органів області, працівники виконавчого апарату ОДА. Представив новопризначеного керівника віце-прем’єр-міністр України Олександр Сич, який охарактеризував Сидора Кізіна як досвідченого держслужбовця та правозахисника.

До присутніх новий голова ОДА звернувся такими словами: «З кожним із вас ми мали історію стосунків, із багатьма мали історію спільної боротьби. Зараз настав час серйозних фундаментальних викликів для нашої держави, для української нації. Ворог стоїть у воріт. Потрібно відкласти вбік усі негаразди, всі непорозуміння, які можливо колись були у громаді Житомирщини, об’єднати всі інтереси заради того, щоб відстояти нашу країну, врятувати нашу цілісність, зберегти суверенітет».

Голова обласної ради Віталій Француз привітав Сидора Кізіна з призначенням та наголосив: «як ніколи, депутати обласної ради, депутати міських, районних і сільських рад зрозуміли, що ситуація в державі – критична. Про це свідчать і сесії, які проводяться, і хід голосування. Тому співпраця виконавчих органів влади і місцевого самоврядування вкрай необхідна. Переконаний, що дієва співпраця буде, адже нічого не заважає нам працювати».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Названо лауреатів ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ