Житомирщина: фіскальна система області повинна бути відкритою та прозорою для кожного керівника підприємства

Житомирщина: фіскальна система області повинна бути відкритою та прозорою для кожного керівника підприємства

06.03.14 16:51 0 1172
Кандидат у заступники голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко під час зустрічі голови облдержадміністрації Сидора Кізіна із представниками бізнесових структур засвідчив свою готовність до плідної та результативної співпраці.

Зокрема Геннадій Васильович зауважив, що таке зібрання вже є першим кроком до напрацювання шляхів усунення та упередження недоліків у контексті взаємодії органів влади, правоохоронних та фіскальних структур з приватними підприємцями. Наразі спільна мета – напрацювати дієві механізми впровадження законодавчих місцевих ініціатив. Геннадій Дмитренко назвав бізнес Житомирської області успішним і запевнив, що всі пропозиції від підприємців регіону будуть вивчені і враховані.

«Ініціатива повинна йти від представників бізнесу. Змін потребує Податковий кодекс, Кримінально-процесуальний кодекс України. Фіскальна система області повинна бути відкритою та прозорою для кожного керівника підприємства», - сказав Геннадій Васильович.

Крім того Геннадій Дмитренко закликав представників бізнесових структур до конструктивної співпраці, щоб разом змінити на краще ту ситуацію, яка наразі склалася у сфері підприємництва.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку скликається 57-а ...
Наступна новина: Львівщина: конференція в ...

КОМЕНТАРІ