В Житомирській області підприємці повинні бути в рівних умовах, незалежно від своїх зв’язків чи привілеїв

В Житомирській області підприємці повинні бути в рівних умовах, незалежно від своїх зв’язків чи привілеїв

06.03.14 11:41 0 674
Під час зустрічі із підприємцями Житомирщини голова облдержадміністрації Сидір Кізін висловив свої пропозиції щодо першочергових кроків, які варто здійснити для того, аби представники бізнесу могли легально та ефективно працювати. Під час брифінгу за підсумками зустрічі Сидір Васильович наголосив, що представники бізнесу фактично позбавлені можливості здійснювати свою діяльність належним чином, оскільки правоохоронні та фіскальні органи протягом тривалого часу створювали незадовільні умови, які призвели до припинення діяльності ряду підприємств.

Очільник області висловив переконання, що всі підприємці повинні бути в рівних умовах, незалежно від своїх зв’язків чи привілеїв. Сидір Кізін розповів про основні заходи, які сприятимуть покращенню діяльності підприємців. По-перше, це спрощення дозвільних процедур і викорінення корупції у цій сфері. По-друге, правоохоронні органи повинні переорієнтуватися на роботу, спрямовану на підтримку бізнесу.

Сидір Васильович, зокрема, наголосив на тому, що в Україні змінилася філософія влади, саме тому такі зміни мають знайти своє відображення і втілення по всій державній вертикалі. Це має відбуватися в контексті підтримки тих, хто створює нові робочі місця, виплачує заробітну плату та шляхом викорінення практики створення перешкод для ведення бізнесу.

Сидір Кізін висловив задоволення від спілкування із підприємцями Житомирщини, оскільки він розуміє проблеми кожного із них і прагне до налагодження тісної й продуктивної співпраці. Голова облдержадміністрації вважає, що представники бізнес-кіл мають самоорганізуватися для висловлення і внесення своїх пропозицій і бачення того, як мають взаємодіяти влада та бізнес. Голова облдержадміністрації сподівається, що найближчим часом вдасться сформувати чіткий перелік підприємств, які зазнавали утисків від різних структур, та зобов’язати відповідні органи провести розслідування таких дій.

Сидір Васильович також звернув увагу на те, що зустрічі такого формату будуть проводитися із представниками різних сфер з метою вивчення та аналізу реального стану справ в області. Він зазначив, що на Житомирщині є багато професіоналів, які зможуть і надалі працювати у профільних напрямках, а нинішня влада зробить все можливе для того, аби максимально використати кадровий потенціал. Окрім цього, Сидір Кізін висловив сподівання, що депутатський корпус області підтримає його ініціативи в напрямку реалізації багатьох проектів та напрямків спільної роботи.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ