У Рівненській області у Клевані чоловіка побили і залишили на вулиці помирати

У Рівненській області у Клевані чоловіка побили і залишили на вулиці помирати

06.03.14 15:02 0 1096
Чоловіка з вулиці селища Клевань працівники швидкої медичної допомоги без свідомості, з політравмою та закритою черепно-мозковою травмою госпіталізували в реанімаційне відділення Клеванської ЦРЛ.

— На місце події виїхала слідчо-оперативна група, — зазначив начальник Рівненського райвідділу Ігор Денисюк. — Правоохоронці встановили особу чоловіка. Ним виявився 40-річний місцевий Микола. Раніше потерпілий мешкав з матір’ю у селі Зоря, проте останніх півроку постійного місця проживання не мав.

За даним фактом відомості внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Усього за кілька годин оперативники карного розшуку з’ясували всі обставини події. Стало відомо, що 40-річний Микола зайшов до будинку своїх товаришів, раніше судимих Андрія та Вадима, і попросився заночувати. Між чоловіками виник конфлікт, під час якого 33-річний місцевий мешканець Вадим жорстоко побив Миколу, а потім з товаришем непритомного витягнув на вулицю.

Вадиму оголошено про підозру і обрано запобіжний захід — домашній арешт. Чоловік перебуває на обліку Рівненського райвідділу як раніше судимий та особа, що формально підпадає під адміністративний нагляд. Також тричі притягувався дільничним інспектором до адміністративної відповідальності.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області за ...

КОМЕНТАРІ