У Рівненській області громадяни, які добровільно здадуть зброю в міліцію, звільняються від кримінальної відповідальності

У Рівненській області громадяни, які добровільно здадуть зброю в міліцію, звільняються від кримінальної відповідальності

06.03.14 11:55 0 650
Із 4 до 21 березня 2014 року на території держави та, зокрема, у Рівненській області проводяться заходи щодо добровільної здачі вогнепальної зброї, боєприпасів, вибухових речовин та спеціальних засобів, у тому числі неправомірно вилучених у правоохоронних органах та спеціальних службах.

У цей період громадяни можуть звернутись в органи внутрішніх справ, до дільничних інспекторів міліції і добровільно здати зброю, боєприпаси до неї, вибухові матеріали та спеціальні засоби. При цьому, треба зазначити, що громадяни, які добровільно здають зазначені предмети і засоби, звільняються від кримінальної відповідальності.

Добровільно здана технічно справна мисливська зброя, спеціальні засоби самооборони, заряджені речовинами сльозоточивої та дратівної дії, крім неправомірно вилученої у правоохоронних органів та спеціальних служб, після перевірки можуть бути зареєстровані на громадян у встановленому законом порядку.

Для отримання детальної інформації просимо звертатися в міськрайвідділи УМВС України в Рівненській області.

УГБ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Луцьку відбулося ...

КОМЕНТАРІ