Тернополяни задекларували майже 57 тис. грн іноземних доходів

Тернополяни задекларували майже 57 тис. грн іноземних доходів

06.03.14 13:02 0 642
Вже завершується другий місяць кампанії декларування громадянами доходів, отриманих минулоріч. За цей період про отримані майже 57 тис. грн іноземних доходів повідомили 23 громадянина області шляхом подання декларації про майновий стан і доходи.

Громадяни України, які у минулому році працювали за кордоном та отримували іноземні доходи, зобов’язані відповідно до вимог Податкового кодексу подати до 1 травня декларацію до органів Міндоходів за місцем реєстрації та до 1 серпня сплатити податок до бюджету. Такі доходи оподатковуються за ставками 15 та 17%.

При заповненні декларації платникам можна користуватись детальною відеоінструкцією "Декларування доходів громадян" або зразком заповнення декларації про майновий стан та доходи з відповідними додатками, що розміщені на офіційному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України.

Наразі триває обговорення концепції реформи декларування доходів громадян. Взяти участь можуть усі зацікавлені сторони – незалежні експерти, громадські організації, бізнес-асоціації, громадяни з активною позицією.

Обговорення триває на форумі офіційного веб-порталу Міндоходів, також свої пропозиції можна надсилати на електронну скриньку gromada@minrd.gov.ua.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 222 кримчан зголосились ...

КОМЕНТАРІ