Моряки на корветі «Тернопіль» опинилися у вкрай скрутному положенні

Моряки на корветі «Тернопіль» опинилися у вкрай скрутному положенні

06.03.14 12:34 0 681
Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив, що щойно спілкувався з командиром корабля «Тернопіль» Максимом Емельяненко, і той повідомив, що ситуація значно погіршилася – моряки уже не мають доступу до суші, відповідно не можуть придбати ні харчів ні води.

«Мав з ним розмову, каже, що ситуація помінялася категорично в гіршу сторону, два підступи до причалу перекриті якимись людьми в формі і зі зброєю – їх повністю відрізали від суші, є прохання від командира і екіпажу максимум поширити цю інформацію в ЗМІ, щоб хоча б якось вплинути, - відзначив Сергій Надал. - На борту корвету «Тернопіль» зараз 85 моряків та командир».

Тернопільські діти зробили морякам подарунки і хочуть передати їх для моральної підтримки екіпажу корвету «Тернопіль».

«Діти хочуть хоч якось допомогти морякам, тому власноруч виготовили подарунки, також є картковий рахунок одного із членів екіпажу, куди ми збираємо кошти – дякуємо також представникам майдану, які пожертвували гроші, приватним підприємцям та звичайним небайдужим тернополянам. Ми закупимо усе необхідне на потреби моряків та продумаємо спосіб яким чином їм усе це передати, - підсумував міський голова Тернополя».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Олег Панькевич закликав ...

КОМЕНТАРІ