На Тернопіллі Олег Сиротюк вшанував пам'ять генерала Романа Шухевича

На Тернопіллі Олег Сиротюк вшанував пам'ять генерала Романа Шухевича

06.03.14 14:03 0 828
Хвилиною мовчання та вдячними словами вшанували героя України, генерала Романа Шухевича. 5 березня виповнилося 64 роки з дня трагічної загибелі Тараса Чупринки, творця дисциплінованої, всенародної збройної сили під назвою УПА.

Голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк, очільник облради Василь Хомінець та керівник штабу національного спротиву Володимир Стаюра разом з громадою пом'янули українського героя в селі Заболотівка, Чортківського району та у селі Гуків, Хмельницької області.

"Пам'ять про героїв повинна жити у наших серцях і ми мусимо захищати нашу землю від ворогів, як це робили у минулому національні герої, а в наш час загиблі небесної сотні, - сказав голова області Олег Сиротюк. - Це наша земля, це земля наших батьків і наших дітей, які мають жити на ній щасливим життям. Приклад борців за вільну Україну є зразком на який ми повинні орієнтувати своїх дітей та онуків. Наше підростюче покоління, яке полягло на Майдані, довело, що вони гідні герої своєї Батьківщини та своїх предків".

Керівники краю поклали квіти до пам'ятника командиру армії безсмертних Романа Шухевича.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: США, Британія і Україна: ...

КОМЕНТАРІ