Представники Тауразького Товариства друзів Тернополя (Литва) висловлюють підтримку українському народові

Представники Тауразького Товариства друзів Тернополя (Литва) висловлюють підтримку українському народові

06.03.14 15:35 0 1145
На адресу управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Тернопільської ОДА надійшов лист від представників Тауразького Товариства друзів Тернополя, які провели у Литві акцію в підтримку України.

З 2007 року Тернопільська область активно співпрацює з Тауразьким повітом Литовської Республіки. На сьогоднішній день налагоджено робочі стосунки між органами влади та громадськими організаціями, визначені спільні проблеми. Щороку регіони обмінюються представницькими делегаціями для обговорення широкого кола питань, пов'язаних із торгівлею, інвестиціями та іншими економічними питаннями, розвивають активний діалог.

Співпраця між регіонами націлена на вирішення конкретних питань, а також на розвиток потенційних сфер співробітництва для майбутньої роботи в рамках Угоди про міжрегіональне співробітництво. Створено Тернопільську обласну громадську організацію «Тернопільське товариство дружніх зв’язків «Таураге» (Україна) та «Тауразьке Товариство друзів Тернополя» (Литва).

Як повідомили в управлінні зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Тернопільської ОДА, сторони і надалі здійснюватимуть регулярний обмін візитами, що є необхідною передумовою для успішної реалізації спільних регіональних ініціатив, приділятимуть особливу увагу розбудові прямих зв'язків та співробітництва між регіонами та громадами, встановленню контактів між підприємствами та іншими суб'єктами господарювання.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ужгородські міліціонери ...

КОМЕНТАРІ