Шо таке офшор? Як вибрати офшор?

Шо таке офшор? Як вибрати офшор?

07.03.14 18:30 0 2662
Ви відносите себе до заможних людей ? Хочете стати ще більш багатою людиною ? Тоді Вам потрібні хороші інструменти для успішного бізнесу - почати можна з покупки або регістараціі офшору в безподаткової офшорній зоні або з нерезіденной компанії у форматі " 1 +" - торговельної фірми в лояльній європейської або неофшорній юрисдикції

Якщо ми зупинимося на класиці і мета зберегти і преумножніть - вибирайте готовые оффшоры , які завжди в є в наявності і вже через півгодини після нашої зустрічі Ваша офшорна компанія буде у Вас на столі!

Ніякої бухгалтерії , фіксований збір замість податкової системи , мінімальні вимоги до оформлення документації , офісу , директорам , інформації про власників - це класика! Повірте , у наш складний фіскальне час звичайний офшор потрібен будь-якому заможній людині !

Як користуватися ?
Як правило , в пакеті документів відсутня інструкція з використання офшору - Ви самі приймаєте рішення, що з ним робити. Офшор , це такий же інструмент для бізнесу , і використовувати його можна по різному. Не працює , не подобатися , випадково став учасником "поганий" угоди - закрийте рахунок , ліквідуйте компанію і купіть собі новий ! Іноді для кожного окремого об'кта , покупки бізнесу, операції , або напрямки є сенс купити окремий офшор і рахунок

Ваша друга особистість
Класичний офшор - це Ваша друга особистість у взаєминах з державою і зараз використовується для забезпечення конфіденційності володіння і користування грошима. Так, саме , адже зараз у більшості країн борються не з незаконними доходами , а з особистими витратами . Адже мета , заради якої Ви рабоете , не гроші , а блага , які Ви можете придбати і користуватися собі на втіху - хіба не так ?

Тому основне призначення класичного офшору на сьогоднішній день - це приховати Ваші витрати і володіння імущетсвом . Чому офшори так популярні при реєстрації яхт - тому що яхта , це предмет розкоші , і якщо раптом Ви вирішите зареєструвати її на себе , не забудьте звірити вартість яхти зі своєю податковою декларацією перед покупкою - інакше звіряти доведеться зовсім в іншому місці і з іншими наслідками.

Чий гаманець ?
Фактично Ваш , юридичний він нічийний до прийняття Вами рішення вступити у володіння акціями компанії. Ви його щойно "знайшли " в нашому офісі , або в поштовому конверті , і тому знаходитесь перед вибором , що з ним робити ? Так як більше на нього ніхто не претендує , навіть колишні власники , ( в комплекті зазвичай відмовні листи від директорів і акціонерів , договори про продаж акцій з порожнім полем для нового власника ) , Ви можете стати новим офіційним господарем офшору і всього що , належить офшорній компанії .

Враховуючи , що в комплекті ще є довіреність на Ваше ім'я - Ви можете спокійно розпоряджатися всім цим багатством , в тому числі і грошима , і кредитною картою , і нерухомістю. Юридично , поставити запитання , звідки отримані гроші на покупку, не кому , тому неможливо непрямим методом визначити суми доходів власника майна - значить питання скільки платити податків , неактуальний , а суб'єкт оподаткування безперспективний для розробки.

Висновки , або як все таки вибрати офшорну компанію?
Вибирати потрібно не офшорну компанію , а банк для свого бізнесу. Як вибрати банк - дивіться наш огляд . Адже питання тільки в грошах , а не в особливому відношенні Вас до Кіпру , Великобританії , Британських Віргінських Островів , або Швейцарії. У Вас немає ніяких зобов'язань перед цими країнами - тому насправді важливий момент тільки один - хороший банк , а ще краще кілька банків .

Виключення з даного правила - якщо компанія буде власником яхти або літака , нерухомості або цінних паперів - у цьому випадку є юрисдикції , які більш зручні і мають достатньо фахівців для вирішення всіх документарних питань з оформлення власності .

Якщо у Вас ще немає класичного офшору , і рахунки , обов'язково купите собі про запас - раптом потрібно щось буде переоформити "заднім числом" - тут і торішня довіреність доведеться як не можна до речі .

Яка ще може бути користь від офшору ?
Ще краще , мати на полиці кілька офшорів - у великого бізнесу може бути багато потреб . Також ніхто не заборонить Вам видати від імені офшору безвідсоткову поворотну фіндопомогу своєму другові або знайомому , при цьому немає необхідність пояснювати , звідки у офшору гроші - це законно. Як і видати корпоративну кредитну картку будь-якій людині , котого ви хочете віддячити - навіть своїм родичам чи близьким для їх покупок і витрат , все одно карта числитися за компанією , а значить не існує проблем з контролем витрат фізичної особи - воно діє лише як уповноважений представник компанії .

Зарплатні проекти. Дебетні офшорні картки Visa / MasterCard
Враховуючи акутальну ю тему з питань виплати зарплати в конвертах - Ви і тут зможете за допомогою офшору реалізувати повноцінний зарплатний проект для співробітників вашої нерезидентної компанії і виплачувати їм додатково в білу агентську возрагражденіе в іноземній валюті замість "сірої" зарплати в конвертах на корпоратвную картку VISA або Mastercard - і особиста справа кожного співробітника - подавати ці дані в декларацію про доходу чи ні. На карті буде прізвище співробітника компанії , у нього буде персональний PIN -код для управління картою , однак це не його особиста карта . Заборони одночасно працювати на іноземну компанію в РФ або України не існує , так як карта корпоративна , то також немає факту відкриття рахунку фізичною особою за кордоном. Для вас як власника бізнесу - перевага в тому , що вас неможливо звинуватити у приховуванні частини доходів і неофіційною виплаті зарплати.

Ще сумніваєтеся ? Час йде , і ваші конкуренти вже використовують оффошрние інструменти і пристосовуються до змін. Поспішайте , залишилося не так багато часу.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Шоколадная и ...

КОМЕНТАРІ