Юрій Продан зустрівся з представниками місії МВФ в Україні

Юрій Продан зустрівся з представниками місії МВФ в Україні

07.03.14 10:43 0 1077
5 березня відбулась робоча зустріч Міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрія Продана з представниками місії МВФ в Україні. Зустріч було проведено в рамках візиту місії МВФ в Україну на чолі з Головою місії Ніколаєм Георгієвим.

У заході взяли участь представники Національного банку України та НАК «Нафтогаз України».

Візит організовано на прохання керівництва України з метою збору фактичної інформації, яка може бути використана для того, щоб оцінити поточну ситуацію та провести обговорення реформування економіки, що могло б стати основою для програм за підтримки МВФ.

Під час зустрічі обговорено питання, що стосуються фінансового становища НАК «Нафтогаз України», прогнозних обсягів закупівлі природного газу у 2014 році, планів щодо підвищення тарифів на газ та опалення.

Представники Української Сторони поінформували, що підготовлено декілька проектів тарифоутворення, у тому числі залежно від ціни на газ, який імпортується Україною.

За результатами зустрічі Сторони домовилися у найближчий час провести наступний раунд переговорів для обговорення конкретних кроків для отримання кредитів.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ