У лікарнях Львівщини на стаціонарі 141 майданівець

У лікарнях Львівщини на стаціонарі 141 майданівець

07.03.14 13:47 0 1053
Станом на 6 березня у лікувально-профілактичних закладах Львівської області на стаціонарному лікуванні перебуває 141 постраждалий на Майдані.

Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

«Усім постраждалим на Майдані, які звертаються в медичні заклади області, надають кваліфіковану допомогу. Їм ніхто не відмовляє в лікуванні», – повідомив голова постійної комісії комісія з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту ЛОР Богдан Чечотка.

За інформацією Департаменту охорони здоров’я ЛОДА, найбільша кількість хворих – у Комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова (39 осіб) та у Комунальній 8-ій міській клінічній лікарні м. Львова (36 осіб).

Богдан Чечотка наголосив, що на цей час усі установи, які діють в рамках обласної програми «Діагностика, лікування та реабілітація осіб, які постраждали під час Революції Гідності на 2014-2015 роки», за рахунок внутрішніх резервів в першу чергу фінансують лікування потерпілих майданівців.

«Згодом на основі реєстрів та актів виконаних робіт з обласного бюджету медичним установам буде покрито витрати на лікування постраждалих на Майдані», – зазначив депутат обласної ради.

Як уже повідомлялося раніше, Львівська обласна рада затвердила обласну програму «Діагностика, лікування та реабілітація осіб, які постраждали під час Революції Гідності на 2014-2015 роки». З метою надання якісних медичних послуг, основними учасниками Програми були визначені такі заклади охорони здоров’я Львівської області:

* Львівська обласна клінічна лікарня;

* КЗ ЛОР «Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи»;

* КЗ ЛОР «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр»;

* Комунальна міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова;

* Комунальна 8-а міська клінічна лікарня м. Львова;

* Департамент охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Естонія в підслуханій ...
Наступна новина: Тернопілля на Міжнародній ...

КОМЕНТАРІ