Іноземні журналісти зможуть отримати українську візу за один день

Іноземні журналісти зможуть отримати українську візу за один день

07.03.14 11:08 0 1037
Українські посольства і консульства закордоном відтепер надаватимуть іноземним медіа-представникам візи за спрощеною схемою впродовж одного дня.

Таке розпорядження дало Міністерство закордонних справ України у зв’язку з останніми подіями та можливим розгортанням військової операції Росією, повідомляє Державний комітет телебачення та радіомовлення України.

Новий порядок розповсюджується виключно на тих іноземних журналістів і членів офіційних делегацій, які прибувають до України з метою короткострокового візиту терміном до 90 днів.

Представники іноземних ЗМІ, які потребують оформлення довгострокових віз (відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 567 «Про затвердження Правил оформлення віз для в’їзду в Україну і транзитного проїзду через її територію») та видачі посвідки на тимчасове проживання в Україні (відповідно до частини одинадцятої статті 5 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства») надають, як і раніше, відповідні звернення до Держкомтелерадіо України.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ