Софію Ротару та інших знаменитостей закликають допомогти Україні з Кримом

Софію Ротару та інших знаменитостей закликають допомогти Україні з Кримом

07.03.14 09:53 0 1034
Жителі Криму дуже хочуть бачити на півострові не лише політиків, а відомих людей, особливо кримчан. Їх голос та позиція зараз дуже важливі, важливо пояснювати, що відбувається насправді і в що можуть вилитися сепаратистські авантюри.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала нардеп Ірина Геращенко.

« до депутатів УДАРу Мочкова і Куніцина, що весь цей час були в АРК, доєднується група нардепів. Наталя Новак, Віктор Чумак, Павло Різаненко вже їдуть в один з гарнізонів. Я та інші колеги на постійному телефонному зв’язку з командирами частин, спілкуємося і з їх дружинами. Кримчани дуже хочуть бачити на півострові не лише політиків, а відомих людей, особливо кримчан», – написала нардеп.

Геращенко підкреслила: «Маша Єфросініна, Володимир Зеленський, Софія Ротару – їх голос і позиція зараз дуже важливі, пояснювати, що відбувається насправді і в що можуть вилитися ці сепаратистські авантюри».

Тим часом лідери політичних партій і керівники уряду, з її слів, докладають всіх зусиль для міжнародного врегулювання кризи і зупинки кремлівського наполеона.

«Кличко завтра матиме зустріч з Меркель, на саміті ЕРР він апелюватиме до світових лідерів захистити суверенітет і незалежність України і недотороканість її кордонів. Путін – СТОП! Гасло кожного свідомого громадянина України в цей час», – підсумувала нардеп.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Волині впіймали ...

КОМЕНТАРІ