Івано-Франківщина:  в області виникло 5 пожеж, 1 особу травмовано

Івано-Франківщина: в області виникло 5 пожеж, 1 особу травмовано

07.03.14 12:19 0 1067
5 березня о 15:17 год. в селі Сваричів Рожнятівського району на одному з обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено перекриття на площі 40 м.кв., господарський інвентар. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

5 березня о 16:15 год. в селищі Солотвино Богородчанського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та пошкоджено стіни і стелю житлової кімнати. На пожежі травмувався 53-річний домогосподар. Потерпілого з термічними опіками тіла було доставлено в Солотвинську районну лікарню. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Того ж дня, о 21:22 год. в Коломиї по вулиці Довбуша виникло загорання дачного будинку. Вогнем знищено дачний будинок. Причина виникнення пожежі встановлюється.

5 березня о 21:41 год. в селі Підмихайля Калуського району на одному з обійсть сталася пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю та стіни споруди на площі 20 м.кв., пошкоджено покрівлю та стіни будівлі на площі 5 м.кв, господарський інвентар, 200 кг грубих кормів. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

6 березня о 01:29 год. в селі Рожнів Косівського району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем пошкоджено покрівлю та перекриття будівлі на площі 3 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Загалом з початку року в області виникло 309 пожеж, у вогні загинуло 19 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Польща: Україна – єдине ...
Наступна новина: Позиція кримчанина: Я свою ...

КОМЕНТАРІ