У Львівській області у Дрогобичі правоохоронці показали школярам життя наркозалежних

У Львівській області у Дрогобичі правоохоронці показали школярам життя наркозалежних

07.03.14 11:10 0 1065
Дрогобицькі правоохоронці провели лекцію школярам загально–освітньої школи у місті Дрогобичі на тему «Поняття про наркотики та їх згубну дію на організм людини».

Участь в організації та проведенні профілактичних занять серед учнів старших класів взяли працівники кримінальної міліції у справах дітей Дрогобицького міського відділу міліції, а також дирекція школи.

На виховному заході були присутні правоохоронці тапедагоги, які поділилися власними спостереженнями, знаннями, досвідом. Протягом багатьох років роботи з підлітками, правоохоронці вивчили характер та поведінку наркозалежних осіб. Першими ознаками, які призводять до такої трагедії у сім’ї є неправильне виховання, зловживання батьками алкоголю, аморальна та кримінальна поведінка рідних.

Працівники сектору кримінальної міліції Дрогобицького міського відділу міліції принесли відеоролик про життя наркозалежних. Правоохоронці показали учням старших класів життя наркозалежних людей, позбавлене будь-яких радощів. Учні були зворушені побаченим, тому що інакше по іншому уявляли життя наркоманів, зате тепер знають, що таке життя не має майбутнього.

Проблема наркоманії є актуальною на даний час, особливо серед дітей із соціально – неблагополучних сімей, з якими проводять профілактичну роботу правоохоронці Дрогобицького міського відділу міліції. Молоді люди позбавлені батьківської любові, відкинуті власними батьками легко піддаються негативним впливам середовища.

Переглянувши ролик кожен із учнів задумався, розуміючи, що деякі помилки у житті не можливо виправити. Наркотики - не ліки, а стан вічного падіння в безодню у якій не має дна.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ