На Тернопіллі один залишився без селезінки, інший - "герой" кримінального провадження

На Тернопіллі один залишився без селезінки, інший - "герой" кримінального провадження

07.03.14 14:22 0 1123
До Збаразької районної лікарні 17-річного жителя райцентру доправили з сильним болем у лівому підребер’ї. Хлопця негайно шпиталізували. Медичний огляд показав, що у неповнолітнього пошкоджена селезінка, тож його почали готувати до оперативного втручання. Орган лікарям врятувати не вдалося.

Коли життю та здоров’ю підлітка вже нічого не загрожувало, міліціонери почали з’ясовувати як неповнолітній отримав травму. Виявилося, що такі страшні наслідки мали розбірки зі знайомим.

Сталося все тижнем раніше у дворі профтехучилища, де навчаються обоє хлопців. Непорозуміння у юнацькому колективі – звична річ, але страшні наслідки мають лише ті, де в хід ідуть кулаки. Усе це, до слова, відбувалося на очах однолітків, але ті не втручалися, лиш мовчки спостерігали.

Надававши стусанів один одному, хлопці розійшлися, і, можливо, забули б згодом про сутичку, якби не далися в знаки її наслідки.

Нині щодо винуватця біди розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України - умисне тяжке тілесне ушкодження. Хочеться вірити, що парубок зробить вірні висновки.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Василь Хомінець: ідеали ...

КОМЕНТАРІ