У Луцьку мамам вручили продуктові набори

У Луцьку мамам вручили продуктові набори

08.03.14 12:39 0 1219
В рамках відзначення Міжнародного дня жінок 8 БЕРЕЗНЯ у Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вручили продуктові набори 50-ти сім’ям, які опинилися в складних життєвих обставинах. Така благодійна акція відбулася у партнерстві з Волинським обласним благодійним фондом «Дитяча місія. Україна». Для дітей було вручено подарунки, які підготували сім’ї із Скандинавських країн.

Родзинкою заходу було те, що слова вдячності мамам говорили їхні ж дітки, які відвідують Центр перебування дітей, що діє при Луцькому міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Аня Лемешко мала можливість показати свої навики гри на гітарі. Адже за посередництвом ВОБФ «Дитяча місія. Україна» та церкви «Царство Боже» Тарас Олександрович Рудинець навчає грати на гітарі дітей з кризових сімей на безоплатній основі. До слова, директор центру Ліна Галан щиро подякувала за роботу Тарасу Рудинцю та вручила Подяку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Діти читали величні оди про маму, співали пісні. І можна було помітити приємну атмосферу, яка панувала у залі та гучні аплодисменти саме тих батьків, чиї діти виступали.

Голова Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмила Лонюк у зверненні до батьків наголосила: «У кожної дитини є талант. Розвивайте навіть, на перший погляд, невеликі здібності своїх діток. Турбуйтеся про них та живіть з Божою ласкою».

Директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліна Галан зауважила, що жінці відведена нелегка доля турботи про свою родину. «Напередодні дня жінки вітаю Вас з цим теплим, приємним святом. Бажаю Вашим родинам добра, злагоди, миру та здоров’я – сказала Ліна Вікторівна. – Ми намагаємось разом з Вами вирішити Ваші проблеми, підтримати Вас та допомогти ».

Довідково. На обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перебуває 437 сімей (в них 843 дитини), які опинилися в складних життєвих обставинах.

Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (256042, 715005)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Іршавщині ...
Наступна новина: 18 дітей з Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ