У Луцькій міській раді побувала делегація з міста Люблін

У Луцькій міській раді побувала делегація з міста Люблін

08.03.14 08:20 0 1113
У нашому місті перебуває офіційна делегація з партнерського міста Люблін Республіки Польща у складі директора управління неінвестиційних проектів Адміністрації міста Люблін Кшиштофа Лонтки та координатора проектів цього управління Тетяни Мирович. Адміністрація міста Люблін виступила з ініціативою організації зустрічі, яка проходить напередодні оголошення нової програми міжнародної технічної допомоги ЄС для України, Польщі та Білорусі на 2014-2020 рр.

З українського боку у зустрічі взяли участь заступник міського голови Тарас Яковлев, керівники виконавчих органів міської ради у сферах економіки, охорони здоров’я, освіти, туризму, культури, молоді, спорту, соціального захисту, енергозбереження, спеціалісти, відповідальні за підготовку проектів у виконавчих органах, а також координатори проектів, які наразі реалізуються Луцькою міською радою.

В рамках написання Стратегії територіального співробітництва міста Люблін Кшиштоф Лонтка розповів про плани щодо розробки Стратегії, а також презентував досвід реалізації міжнародних проектів Любліна у співпраці з українськими партнерами. Заступник начальника управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Тетяна Ленартович провела презентацію напрацювань міської ради у сфері проектної діяльності. Потому учасники зустрічі обговорили актуальні проблеми Луцька, котрі можна вирішити в рамках міжнародного співробітництва за допомогою коштів з нового бюджету ЄС на 2014-2020 рр. Кшиштоф Лонтка висловив переконання, що ідеї, подані нашим містом, не лише стануть частиною Стратегії територіального співробітництва міста Люблін, але й послугують основою для написання спільних польсько-українських проектів для співфінансування з коштів ЄС.

Наприкінці зустрічі заступник міського голови Тарас Яковлев подякував гостям за візит та висловив сподівання, що наші міста й надалі розвиватимуть дружні партнерські відносини та розширюватимуть співпрацю у сфері проектної діяльності.

Довідково: спільно з Адміністрацією міста Люблін виконавчий комітет Луцької міської ради реалізовує 2 проекти в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013, яка співфінансується з коштів ЄС:

* S.O.S – безпека співжиття людей та безпритульних тварин на польсько-українському прикордонні: Львів, Люблін, Луцьк та Івано-Франківськ;

* Покращення надання адміністративних послуг населенню транскордонних регіонів шляхом створення мережі центрів надання адміністративних послуг та розвитку співпраці Луцького Центру надання адміністративних послуг, Івано-Франківського Центру надання адміністративних послуг та Люблінського Бюро обслуговування мешканців.

Управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Росії дуже здивовані ...
Наступна новина: В Тернополі меморандум про ...

КОМЕНТАРІ