У Волинській області "Вартові порядку" - на варті спокою людей

У Волинській області "Вартові порядку" - на варті спокою людей

08.03.14 10:32 0 1171
Зберегти порядок на вулицях та забезпечення охорони громадського порядку на території Луцького району тепер міліціонерам активно допомагають представники громадських організацій, зокрема представники об’єднання «Варта порядку».

Вартові забезпечують охорону громадського порядку на всій території району, відповідно до Закону України «Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону». Вберегти мешканців та їхнє майно від протиправних посягань – такий пріоритет у роботі громадського формування. Їхні добрі справи неодноразово заохочені керівництвом ОВС Волинської області.

На базі діє цілодобова група швидкого реагування, яка миттєво виїжджає і з’ясовує причину виклику. Окрім того, започатковано охоронну діяльність, а відтак надаються послуги щодо охорони та спостереження за майном, утворено пульт охорони, на який надходить сигнал про втручання на об’єкт.

Головне завдання і міліції, і громадського формування полягає в тому, аби не допустити злочинних проявів. Один міліціонер та двоє членів громадського формування – у такому складі несуть спільну службу з охорони громадського правопорядку. Вартові порядку при собі мають іменні посвідчення та носять розпізнавальні пов’язки. У кожного наряду – свій маршрут патрулювання. Вони обходять територію, стежать, аби на вулицях було спокійно.

Спільний інструктаж і вихід на службу об'єднаних нарядів працівників міліції та представників громадськості проводить заступник начальника Луцького РВ УМВС України у Волинській області майор міліції Леонід Прокопчук.

Варто зазначити, що неабиякого авторитет на території обслуговування заслужив дільничний інспектор міліції Луцького РВ УМВС України у Волинській області лейтенант міліції Юрій Лучко.

– На нашого дільничного можна розраховувати в будь-якій ситуації у будь-який час доби, адже цей міліціонер несе службу цілодобово. За останній рік на території Липинської сільської ради зменшилася кількість крадіжок та інших кримінальних правопорушень. За це йому велике спасибі, – зазначив сільський голова Богдан Гусак.

Таким чином жителі Луцького району можуть бути впевнені в тому, що їхній спокій і безпека – в надійних руках правоохоронців та активістів.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині пройдуть ...
Наступна новина: Інформаційний корпункт ...

КОМЕНТАРІ