У результаті інциденту між луцькими студентами із громадянами Республіки Конго розпочато кримінальне провадження

У результаті інциденту між луцькими студентами із громадянами Республіки Конго розпочато кримінальне провадження

08.03.14 17:11 0 880
О 14:30 на телефонну лінію «102» зателефонували співробітники УМВС в області, і повідомили, що по вулиці Ярощука вони затримали двох хлопців, які безпідставно чіплялися до перехожих.

Згодом з’ясувалося, що у двох студентів університету виник конфлікт із двома громадянами Республіки Конго, 1987 та 1993 р.н.

На місце події прибули співробітники групи швидкого реагування, слідчо-оперативна група Луцького МВ УМВС України у Волинській області, громадські активісти. Усіх учасників події доставили у міськвідділ із метою з’ясування всіх обставин інциденту. Даний факт був зареєстрований у Журналі єдиного обліку Луцького МВ УМВС України у Волинській області, проводиться перевірка.

У хуліганів (а це – 17-річний та 18-річний жителі Луцька) правоохоронці вилучили два предмети, які ззовні схожі на електрошокер, два ножі та газові балончики. Усі ці речі направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області.

Cлідчим відділом луцького міського відділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або арешту на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк від двох до п'яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ