Священики УПЦ (МП) підтримують українських військових у Криму

Священики УПЦ (МП) підтримують українських військових у Криму

08.03.14 13:43 0 1072
Священики з Волинської єпархії Української православної церкви (в єднанні з Московським патріархатом) служили молебень на корветі Військово-морських сил «Луцьк» і ще кількох українських кораблях, які стоять у Севастополі у Криму, повідомляє сайт УПЦ (МП). Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як розповів один із учасників акції, голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук, він із колегами закликали військових бути вірними присязі і народові України.

« відбулась особлива зустріч та щира молитва, сповнена віри та надії на мирне врегулювання складної ситуації у Криму. Наша присутність є свідченням спільного переживання багатьох віруючих волинян, лучан та всіх українців», – сказав інший учасник поїздки, голова єпархіального відділу взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями протоієрей Олександр Мазурак.

СВЯЩЕНИКИ НА КОРВЕТІ «ЛУЦЬК»: уже відбуваються молебні (ФОТО)

За повідомленням, учора отці-учасники поїздки до Севастополя декілька годин простояли між військовою частиною А 0793 та озброєними людьми, які оточили й заблокували українців на корветі «Луцьк».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: ХХІІІ спортивні ігри ...
Наступна новина: Тернополяни створять живий ...

КОМЕНТАРІ