У кримінальній справі про напад на керівника Ужгорода В.Щадея змінено кваліфікацію

У кримінальній справі про напад на керівника Ужгорода В.Щадея змінено кваліфікацію

08.03.14 16:31 0 849
4 березня 2014 р. о 21.45 год. в чергову частину Ужгородського МВ УМВС по спецлінії "102" надійшло повідомлення від лікаря центральної міської лікарні м.Ужгорода про те, що до них каретою швидкої допомоги з вул.Минайської в Ужгороді доставлено 33-річного Віктора Щадея, виконуючого обов’язки Ужгородського міського голови, мешканця м.Ужгород, з попереднім діагнозом: колото-різана рана поперекової ділянки зліва (непроникаюча).

За вказаним фактом слідчим відділом Ужгородського МВ УМВС розпочато досудове розслідування. Зокрема, під час здійснення слідчих (розшукових) дій та з урахуванням додаткових консультацій з фахівцями у галузі медицини з′ясовано, що за локалізацією заподіяне В.Щадею тілесне ушкодження виразилося у вигляді колото-різаної рани поперекової ділянки зліва, раневий канал якої проходить через шкіру в заочеревний простір у сторону без пошкодження внутрішніх органів, яке спричинене гострим предметом (найбільш вірогідно ножем). У разі, якщо таким же предметом удар був би здійснений не під кутом, то відбулось би пошкодження внутрішніх життєво важливих органів.

Зважаючи на це та враховуючи спосіб заподіяння тілесного ушкодження, засіб, який був використаний при цьому, випадковість перебігу обставин, що не залежали від волі особи, яка вчинила протиправні дії, слідчий прийшов до висновку, що умисел винного найбільш вірогідно був спрямований на заподіяння потерпілому тяжкого тілесного ушкодження.

Тому 5 березня органом досудового розслідування в кримінальному провадженні змінено кваліфікацію правопорушення на ч.2 ст.15, ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (закінчений замах на умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння).

Розшук нападника триває.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Хмельницькому засуджено ...

КОМЕНТАРІ