В Ужгороді "шерифи" спіймали на гарячому крадія каналізаційного люка

В Ужгороді "шерифи" спіймали на гарячому крадія каналізаційного люка

08.03.14 10:22 0 1132
Дільничні інспектори міліції перешкодили 28-річному безробітному ужгородцю продати металевий каналізаційний люк, який він поцупив з двору будинку на пр.Свободи в Ужгороді.

Під час обходу адміністративної дільниці, правоохоронці помітили чоловіка, який перевозив на возику каналізаційний люк. Міліціонери цього чоловіка дуже добре знають, адже він неодноразово попадав у їх поле зору.

Правоохоронцям злодій розповів, що він ніде не працює. Ходить по смітниках, збирає порожні скляні пляшки, які здає в пункти прийому склотари. Таким чином заробляє собі на життя. Викрадений каналізаційний люк мав намір здати на металобрухт, але не встиг – завадили дільничні інспектори міліції. Виручені гроші за метал хотів витратили на придбання чергової пляшки оковитої, адже має згубну пристрасть до спиртних напоїв.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Дане правопорушення карається штрафом або позбавленням волі на строк до трьох років. Правопорушник спілкується з міліціонерами. Слідство триває.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Путін з’ясував, що має з ...

КОМЕНТАРІ