В Закарпатській області міліціонери розшукують правопорушника

В Закарпатській області міліціонери розшукують правопорушника

08.03.14 09:02 0 1173
Ужгородські міліціонери розшукують правопорушника, який наніс тілесні ушкодження виконуючому обов’язки мера Ужгорода Віктору Щадею.

Вчора, близько 21.40, по спецлінії «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення, від чергового лікаря центральної міської клінічної лікарні міста Ужгорода про те, що до них було доставлено 33-річного ужгородця, з тілесними ушкодженнями у вигляді колото-різаної рани (непроникаюча) поперекової ділянки зліва.

Правоохоронці відразу прибули до лікарні для з’ясування обставин цїєї події. Було встановлено, що дані тілесні ушкодження потерпілий отримав біля одного з закладів відпочинку по вулиці Минайській в Ужгороді від невідомої особи.

Зі слів потерпілого, коли припаркував свій автомобіль та вийшов з нього, неподалік помітив невідомого громадянина, який розмовляв по телефону. Прямуючи в сторону бару «Паб хаус» на деякий час загубив невідомого з поля зору. Однак, саме в цей час відчув різкий біль в поперековій ділянці зліва та помітив, що цей самий чоловік відійшов від нього, перебіг проїзжду частину дорогу та зник у невідомому напрямку.

Наразі потерпілий перебуває на лікуваннні в Ужгородській центральній міській клінічній лікарні. По даному факту, слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження). Триває слідство.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Козаки-запорожці ...
Наступна новина: У Житомирі під час ...

КОМЕНТАРІ