В Закарпатській області міліціонери ДСО разом з представниками громадськості виїжджають на службу по охороні об'єктів.

В Закарпатській області міліціонери ДСО разом з представниками громадськості виїжджають на службу по охороні об'єктів.

08.03.14 11:16 0 1097
З метою недопущення порушень громадського порядку, протиправних посягань на життя та здоров’я громадян, їх особисте майно, майно установ, підприємств і організацій за домовленістю керівництва УДСО при УМВС України в Закарпатській області з представниками громадськості, організовано спільні патрулювання нарядів груп затримання ДСО з активістами цих об’єднань.

У зв’язку з останніми подіями у нашій державі зростає кількість кримінальних проявів, особливо у сфері посягань на майно різних форм власності. Саме тому виникла необхідність у допомозі правоохоронним органам з боку громадськості. До того ж, така співпраця дозволяє міліції бути більш відкритою та прозорою. Активісти мають можливість переконатися у правомірності дій стражів під час несення служби, зокрема при затриманні правопорушників.

Як зазначає начальник УДСО при УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Андрій Литовченко, практика спільного патрулювання на дії підтверджує тезу «Міліція з народом!» «Давати об’єктивну оцінку тій, чи іншій структурі дуже складно, не знаючи специфіку її роботи. Особливо це стосується правоохоронної системи. Тому ми дуже вдячні представникам громадськості за підтримку, адже це не лише допомога у захисті громадського порядку, але подолання стереотипів про «закритість» міліції, як правоохоронного органу», — наголошує полковник Андрій Литовченко.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До голови Житомирської ...
Наступна новина: Львів на вихідні. Афіша

КОМЕНТАРІ