В Закарпатській області очільник міліції громадської безпеки Перечинщини спілкувався з жителями Сімерків

В Закарпатській області очільник міліції громадської безпеки Перечинщини спілкувався з жителями Сімерків

08.03.14 11:40 0 996
Начальник міліції громадської безпеки Перечинського райвідділу міліції Євген Мельников провів особистий прийом громадян у селі Сімерки та зустрівся з сільським головою Владиславом Цапиком.

В ході зустрічі керівники обговорили ряд питань, що потребують спільних рішень. Зокрема було обговорено роль членів громадського формування села Сімерки та помічників дільничного інспектора міліції, яких наразі у Сімерках двоє, у забезпеченні громадського порядку на території сільської ради.

Як зауважив Євген Мельников, дане питання дуже актуальне, особливо у світлі останніх подій у нашій державі, адже важливою складовою у підвищенні ефективності охорони громадського порядку, захисті прав і свобод громадян, зміцненні правопорядку є участь у цій справі громадських формувань з охорони громадського порядку та громадських помічників дільничних інспекторів міліції в сільській місцевості.

Євген Сергійович відвідав також дитячий садочок, який не так давно відкрито в невеликому селі. Малеча з подивом зустріла міліціонера та радо сфотографувалася з ним на пам'ять. Хоча питання дітки й посоромилися задавати дядям у формі, проте обіцяли бути чесними й слухати батьків та вихователів дитячого закладу.

На всі питання громадян, що надійшли під час особистого прийому, Євген Сергійович надав компетентні відповіді та пояснення.

Відзначено гарну співпрацю органів місцевого самоврядування та міліції. Сільський голова Владислав Цапик зауважив, що дільничний інспектор міліції Юрій Гойзан користується повагою та авторитетом у місцевих жителів. Адже уже тривалий час він обслуговує даний населений пункт і не з чуток знає про проблеми та здобутки селян. Мешканці села задоволені роботою свого шерифа, бо той справно виконує покладені на нього обов'язки, веде згідно графіку прийом громадян, проводить належну профілактичну роботу з підобліковим елементом, а головне - завжди готовий до діалогу з людьми: вислухає, порадить, допоможе у межах своєї компетенції.

З початку року сімерківці 10 разів зверталися у райвідділ міліції. Їх звернення, згідно чинного законодавства, були зареєстровані в єдиному обліку райвідділу міліції. На території села у поточному році до адміністративної відповідальності притягнуто 8 громадян, в більшій частині – за сімейні конфлікти.

- Роботи багато, проблеми є, - каже Юрій Гойзан, - але намагаємося знаходити компроміси, в межах чинного законодавство вирішувати ті чи інші питання, аби наші громадяни почували себе захищеними.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Кримських селян змушують ...

КОМЕНТАРІ