Закарпаття: жіноче свято на Хустщині зустрічають жінки в погонах

Закарпаття: жіноче свято на Хустщині зустрічають жінки в погонах

08.03.14 18:13 0 1088
Усі жінки з нетерпінням очікують 8 березня. Проте найбільше цього свята чекають ті, хто обрав незвичну професію, як для представниць прекрасної статі - правоохоронця.

Раніше типовою професією для жінки була хатня робітниця, гувернантка, кухарка. Пізніше до цього переліку додались письменниця, вчителька, музикант, актриса тощо. ж усе частіше представниці слабкої половини людства обирають складні та небезпечні професії. І вже ніхто не дивується, коли тендітна леді працює прокурором, хірургом, слідчим, дільничним інспектором міліції, експертом-криміналістом тощо.

У Хустському міськвідділі міліції працюють 23 жінки. Майже чи не в кожній службі можна зустріти гарну жіночу посмішку. За словами начальника сектору кадрового забезпечення майора міліції Володимира Вучкана, жінки чудово справляються з роботою та справно виконують функціональні обов’язки, які на них покладено.

У переддень свята 8 Березня виконуючий обов’язки начальника хустської міліції підполковник Василь Гричка від імені колег звернувся до жіночого колективу міліції з такими словами:

- Найпершим весняним святом, яке приходить до нас цієї пори, є Міжнародний день прав жінок та миру, яке відзначається 8 березня. Універсальні поняття “краса”, “добро”, “лагідність” асоціюються і з весняним пробудженням та оновленням природи, і з образом жінки-матері, сестри, коханої, вправної господині і невтомної трудівниці. 8 Березня – слушна нагода нагадати чоловікам, які працюють у правоохоронних органах, що всі ці епітети повною мірою стосуються тих жінок, які справою свого життя обрали служіння Батьківщині у міліцейських лавах. Це свято приходить з першим подихом весни, з дивним ароматом тендітних пролісків, з ласкавими променями сонця. Нехай воно буде для вас радісним, спокійним, хай душі ваші повняться теплом, увагою, любов'ю рідних людей. Дай Боже усім вам щасливої долі, ласки та синьоокого щастя!

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Житомирській області під ...

КОМЕНТАРІ