В Закарпатській області в Сваляві обговорили співпрацю міліції та Народної самооборони

В Закарпатській області в Сваляві обговорили співпрацю міліції та Народної самооборони

08.03.14 17:19 0 885
Днями відбулося засідання постійної комісії Свалявської районної ради з питань законності, правопорядку, регламенту, депутатської етики та гласності, на якому було розглянуто питання забезпечення нормальних умов життєдіяльності та безпеки населення на території Свалявщини.

На дане засідання був запрошений начальник Свалявського РВ УМВС полковник міліції Людвіг Файт. Начальник міліції зазначив, що напередодні він провів зустріч з керівництвом загону Народної самооборони району, на якій було узгоджено механізм координації дій громадського формування з правоохоронцями. Попри спокійну оперативну обстановку в районі, працівники міліції одноголосно підтримують таку ініціативу, адже це спонукатиме до тісної співпраці простих мешканців міста та району з правоохоронцями, на рукавах яких вже давно можна побачити синьо-жовті стрічки – символ вірності українському народу. Силовики також встановили на службових міліцейських автівках український стяг.

Як відзначив очільник правоохоронців, такі заходи є надзвичайно актуальними та необхідними, вони активно впроваджуються майже в усіх куточках України, адже це дозволить оперативніше реагувати на будь-які протиправні дії.

Наприкінці наради Людвіг Файт зазначив, що основним завданням загонів самооборони є спільні з правоохоронцями патрулювання, нагляд за дотриманням правопорядку, запобігання злочинам, виявлення та попередження протизаконних дій громадян, контроль за документуванням виявлених фактів правопорушень згідно з чинним законодавством України.

Сергій Кубаш,

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині в ...
Наступна новина: В Чернігівській області під ...

КОМЕНТАРІ