Антивоєнний флешмоб підтримають найбільші міста світу

Антивоєнний флешмоб підтримають найбільші міста світу

08.03.14 14:07 0 854
Флешмоб «Янголи миру! Або збережи життя!» пройде 8 березня о 12.00 та охопить найбільші міста України, Європи, Америки. У Львові ця акція пройде на площі перед Львівською міською радою.

Про це повідомляє прес-служба львівського Євромайдану.

«Всі мами України! Захистіть кожну дитину своєї країни! Візьміть участь у нашому флешмобі!

Беріть 1 велике фото вашої неповнолітньої дитини. Якщо Ви хочете взяти участь, але своєї дитини у вас поки що немає – беріть плакат зі словами «Янголи миру! Збережи життя!» – та приходьте о 12:00 на пл. Ринок!», – звертаються до жінок організатори флешмобу.

Представниці кожного міста-учасника під час флешмобу запишуть своє звернення. Цей флешмоб охопить найбільші міста України, Європи та Америки і дозволить побачити справжнє обличчя України – жінки із дитиною, які у мирний спосіб виборюють спокій та добробут в нашій державі.

«Нехай весь світ побачить, що ми, жінки України, відстоюємо мирне майбутнє кожної дитини нашої країни! Нехай ті, хто зараз усіма засобами намагається розв’язати війну, зазирнуть в очі кожного світлого янгола, якому війна не потрібна! Адже в ній він може лишитися без своїх тата й мами! В ній ми можемо лишитися без своїх янголят!!! Не дозволимо статися невиправному! Не дамо вбивати наших дітей!», – говориться у зверненні прес-служби Євромайдану.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура Рівненщини ...
Наступна новина: Звернення до мешканців ...

КОМЕНТАРІ