В Івано-Франківській області на базі виставки-музею пожежно-рятувальної служби пройшов урок безпеки

В Івано-Франківській області на базі виставки-музею пожежно-рятувальної служби пройшов урок безпеки

08.03.14 16:28 0 820
5 березня на базі виставки-музею пожежно-рятувальної служби Управління ДСНС в області працівники Управління провели урок безпеки життєдіяльності для учнів Івано-Франківської загальноосвітньої школи №22. «Крок до безпечного майбутнього» – такою була тема уроку. Фахівці служби з надзвичайних ситуацій розповіли школярам про історію створення пожежної служби Прикарпаття та акцентували увагу дітей на тому, наскільки важливим є дотримання елементарних правил безпеки життєдіяльності та до яких наслідків призводить нехтування ними. Також учні дізналися про випадки пожеж та різного роду надзвичайних ситуацій, які трапляються в Україні та на території Івано-Франківщини.

З великим захопленням школярі оглянули унікальний експонат виставки-музею – кінно-бочковий хід, який був на озброєнні у пожежних Станіславова до 1924-го року. Також цікавим моментом екскурсії став показ пожежної техніки, яка перебуває на озброєнні державної пожежно-рятувальної частини №1 міста Івано-Франківська. В ході зустрічі, рятувальники розповіли школярам, як їм доводиться діяти під час гасіння пожеж та рятування людей, які потрапили в різні нештатні ситуації. Самі ж учні охоче приміряли спеціальне спорядження пожежного-рятувальника.

Як зізналися школярі, тематичний урок з питань безпеки життєдіяльності, який для них провели рятувальники, був цікавим та повчальним, а отримані на ньому знання, запевняють діти, знадобляться їм в повсякденному житті.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку надходять кошти ...
Наступна новина: У кримінальній справі про ...

КОМЕНТАРІ