Люди, які працювали по-старому, або зміняться, або змушені будуть піти, – Ірина Сех про кадрову політику у Львівській ОДА

Люди, які працювали по-старому, або зміняться, або змушені будуть піти, – Ірина Сех про кадрову політику у Львівській ОДА

08.03.14 08:09 0 1132
«Необхідно призначити на посади людей, щоби все працювало як годинник». Про першочергові завдання на посаді голови облдержадміністрації 6 березня, в прямому ефірі на радіо «Незалежність», у програмі «Акцент соціуму» розповіла очільник Львівщини Ірина Сех.

Оскільки область залишилась без виконавчої влади, то, за її словами, перше – це кадрові призначення, які повинні відбуватись відповідно до вимог Майдану.

«Критерії – професійність, чесність, готовність працювати в кризовій ситуації, може, це трошки пафосно, але «бажання служити своєму народові», як це написано в присязі державного службовця, яку за багато років знівелювали. Потрібно враховувати представництво відповідно до квоти коаліційного уряду, потрібно враховувати думку громадськості, залучити представників науки, а також підприємців, які в такій кризовій ситуації зуміли вижити і підтримали Майдан», – сказала Ірина Сех.

Голова облдержадміністрації визнала, що провести кадрові зміни буде непросто, але вони необхідні, бо змінилась система влади.

« треба людей з новими думками, креативними думками; людей, які не бояться, які ризикують; людей з досвідом. Водночас є люди, які по-іншому працювати не зможуть, вони не зможуть перебудуватись, а тому мають розуміти, що повинні піти», – резюмувала Ірина Сех.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Луцькій міській раді ...

КОМЕНТАРІ