Львівщина урочисто зустріла чемпіонів Європи з кульової стрільби

Львівщина урочисто зустріла чемпіонів Європи з кульової стрільби

08.03.14 17:46 0 865
6 березня, в міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького прибула національна збірна команда України з кульової стрільби, яка успішно завершила виступи в чемпіонаті Європи з кульової стрільби у вправах з пневматичної зброї, що відбувся у м. Москві (Російська Федерація).

Яскраво у складі збірної команди України виступили й вихованці львівської школи кульової стрільби, які привезли до рідного краю цілу скарбничку нагород різного ґатунку. Весняні букети квітів та теплі слова вітання пролунали, зокрема, для таких представників Львівщини:

- Олег Царьков – чемпіон та рекордсмен Європи зі стрільби кульової серед чоловіків в особистому заліку та срібний призер в командному заліку (гвинтівка);

- Пало Коростильов – абсолютний чемпіон Європи та рекордсмен світу зі стрільби кульової серед юніорів в особистому заліку та командному заліку (пістолет). Також П.Коростильов у кваліфікаційному турнірі, де посів ІІ місце, виборов ліцензію на участь у ІІ літніх Юнацьких Олімпійських Іграх 2014 року в Нанкіні (Китай).

- Надія Дєньгіна – бронзова призерка чемпіонату Європи зі стрільби кульової серед юніорок в особистому заліку (гвинтівка рухома мішень).

- Ігор Кізима – дворазовий срібний призер чемпіонату Європи зі стрільби кульової серед юніорів в командному заліку (гвинтівка рухома мішень).

Ще троє львів’ян – Леся Леськів, Юлія Коростильова та Наталія Кальниш, які брали участь в чемпіонаті Європи 2014 року, цього разу не зуміли втрутитись у медальний розподіл турнірної таблиці змагань.

Відтак, під керівництвом головного тренера збірної команди України, Заслуженого тренера України, львів’янина Анатолія Кукси українська національна команда повернулась на батьківщину з І місцем в загальнокомандному заліку, маючи в своєму здобутку (6 золотих, 8 срібних та 1 бронза ) й залишивши позаду себе збірну команду Фінляндії – ІІ місце та збірну Росії – ІІІ місце.

Зустріти своїх спортивних героїв прибули начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода, заступник директора Львівського училища фізичної культури Мар’яна Дмитрів, заступник начальника навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України майор Володимир Михайлов, провідний тренер збірних команд України з олімпійських видів спорту у Львівській області Владлен Новаковський, а також батьки та близькі родичі спортсменів, численні уболівальники та прихильники спорту, представники ЗМІ.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ