У Львівській області дрогобицькі правоохоронці проводять заходи з метою запобігання палінню серед неповнолітніх

У Львівській області дрогобицькі правоохоронці проводять заходи з метою запобігання палінню серед неповнолітніх

08.03.14 08:38 0 1072
Правоохоронці проводять профілактичні бесіди у навчальних закладах, пропагуючи здоровий спосіб життя задля збереження здоров’я учнів та вчителів.

Працівники кримінальної міліції Дрогобицького МВ проводять профілактичні заходи з метою запобігання палінню серед неповнолітніх. Правоохоронці проводять профілактичні бесіди у навчальних закладах, пропагуючи здоровий спосіб життя задля збереження здоров’я учнів та вчителів.

Окрім того, батькам теж потрібно проводити бесіди профілактичного характеру з дітьми, адже для дитини природно переймати звички своїх батьків, якщо вони палять. Тому, перш ніж розповідати дитині про шкоду і наслідки куріння, потрібно кинути палити самим батькам. Такий вчинок послужить прикладом для підлітка і позитивно відіб'ється на здоров'ї всієї сім'ї в цілому.

Міліціонери часто виявляють неповнолітніх юнаків, які ховаючись від дорослих та батьків, курять у безлюдному місці. Правоохоронці вимагають від батьків більш суворішого догляду та контролю за дітьми. Адже батьки зацікавленні у здоров’ї своєї дитини, а тому необхідно докласти усіх зусиль для спільної боротьби з негативним явищем.

Наталія Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині прокуратура ...
Наступна новина: Митці та громадські діячі ...

КОМЕНТАРІ